Dance Sean Paul AFAS LIVE

Published on september 10th, 2017 | by Ivette

0

SEAN PAUL op 13 NOVEMBER naar AFAS LIVE

Op maandag 13 november komt Sean Paul voor een concert naar AFAS Live in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 15 september, om 10 uur via Ticketmaster

De release van het album Dutty Rock in 2002 bracht Sean Paul zijn doorbraak op het wereldpodium. Hitsingles als Gimme The Light en Get Busy kregen wereldwijd airplay op radiostations en in clubs. Get Busy behaalde in Nederland de nummer 1 positie in de Top 40 en de Mega Top 50. Het album Dutty Rock hield destijds zelfs meer dan een jaar stand in de album top 100.

Gedurende zijn carriere heeft de 44-jarige Jamaicaan met de grootste artiesten ter wereld samengewerkt. Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland en Enrique Iglesias zijn slechts enkele namen van de indrukwekkende lijst.

Zijn meest recente samenwerkingen hebben Sean Paul ook in de hoogste regionen van verschillende hitlijsten gebracht. Ze werd No Lie met Dua Lipa eind 2016 een top 10 hit in Nederland, en behaalde zijn samenwerking met Clean Bandit, Rockabye, vlak hiervoor de felbegeerde nummer 1 positie.

Dat Sean Paul tegenwoordig nog steeds relevant is bewees hij eerder dit jaar in april in een binnen no-time uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam, en een optreden in de gloednieuwe ramvolle Alpha tent op de 25e verjaardag van Lowlands.
Til a early mornin
Let’s get it on
Let’s get it on til a early morning

 

Qmusic presents Sean Paul
Maandag 13 november 2017 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 | Entree: €49,- (excl sk)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/seanpaul.
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 15 september om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl of 0900 – 300 1250 (60 cpm). 

Bron en foto: MOJO


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Facebook