Reviews Nosoyo debuutalbum Resonate Disillusioned

Published on september 10th, 2017 | by Ivette

0

REVIEW: Nosoyo’s Resonate bevat genoeg om te genieten

Onlangs kwam het album van Nosoyo uit, Resonate. Een samenwerking tussen Donata Kramarz en Daïm de Rijke.

De stijl van Nosoyo is interessant en heeft potentie. De elektronische sound drijft op de vocalen. Die doen denken aan de vocalen van Janne Schra: dromerig, zwevend, een jazzy timing en met juiste gevoel voor het vertolken van sterke popmelodieën. Zangeres Donata Kramarz blijft vlakker en haalt daardoor (nog) niet alles uit de liedjes. Daïm de Rijke is bekend van Barry Hay’s Flying V Formation en drukt zijn stempel op dit album met de afwisselende beats. Resonate heeft ruim voldoende te genieten, maar blijft soms wat te licht.

Six or seven weeks heeft een betoverend vocaal intro en een eenvoudig aanstekelijk refrein. Get used wijkt in het intro af en valt daardoor gelijk positief op. Vanuit een klein gehouden intro bouwt het nummer uit tot een lekkere hypnotiserende song. Nosoyo klinkt op dit album het sterkst in de wisselingen van tempo of instrumentatie. Stuck in the dark en The weight zijn in dat opzicht ook twee pareltjes.

Kortom: Resonate is een uitstekend album waarop veel te genieten valt, maar ook is te horen dat er de komende jaren nog groei kan zitten in dit duo.

Eindoordeel: 8,0

Releasedatum: het album is al te koop!

Lees hier meer informatie over het album en het artiestenduo.

 

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Facebook